Overzicht
Gemak
Tijdbesparend

Digitale wereld voor de registratie van uw vrijwilligers

Het wegnemen van onnodigheden om efficiëntie te vergroten.

Het registratiesysteem van Atlantis is ontwikkeld als antwoord op een vraag uit de praktijk. Een automatiseringssysteem dat de complete personeelsplanning helder en inzichtelijk op één scherm kan weergeven.
Dat is Atlantis. Een zorgvuldig ontwikkeld registratiesysteem op basis van onderzoek in de praktijk, met het voornaamste doel helderheid en gebruiksgemak. In de hele opzet van Atlantis staat aandacht voor een perfecte planning van medewerkers centraal. Met aandacht voor zelfs het allerkleinste detail in complexe praktijksituaties waarin mensen samenwerken. Een digitale wereld ideaal geschikt voor grotere organisaties als ziekenhuizen, gemeenten en overheid. Echter kan Atlantis even perfect inzetbaar zijn voor kleinere organisaties en verenigingen, wij maken het graag voor u op maat!

Overzichtelijk schermindeling

Alles in één scherm helder bij elkaar. Geen gezoek meer in verborgen mappen. Atlantis brengt overzicht in elke organisatie en geeft duidelijkheid en structuur. Alle functies zijn helder in beeld, evenals de onderlinge verbanden. Zelfs persoonlijke data en voorkeuren worden direct inzichtelijk. Maatwerkplanning in optima forma.

Gebruikersvriendelijke navigatie

Bij de ontwikkeling van Atlantis heeft één doel voorop gestaan: gebruiksgemak. Het heeft geleid tot een systeem dat doet waar het voor bedoeld is: het werk van de gebruikers aanzienlijk vergemakkelijken.

Snel werken

Complexe personele planning wordt een fluitje van een cent. In een mum van tijd zijn roosters ingepland en worden deze overzichtelijk weergegeven in één scherm. Werken met Atlantis is de uitkomst voor professionele organisaties die constant overzicht willen houden en moeten houden.

Een duidelijk overzicht voor Roosters, Activiteiten en Persoonlijke gegevens.

Referenties

Klik en lees meer over de ervaringen van organisaties met Atlantis VRS.

Rabobank City Run Roermond

Onder constructie.

Nieuwsbrief AGORA landelijke beroepsvereniging vrijwilligerswerk

Atlantis VRS vermeld in de nieuwsbrief van landelijke beroepsvereniging vrijwilligers werk AGORA. Ingezonden brief: Aanbeveling D-Torch als vrijwilligersregistratie-en informatiesysteem. Beste leden van AGORA, Vóór de fusie van Atlant was de organisatie en planning van vrijwilligers erg overzichtelijk. Per locatie kon je de persoonlijke gegevens gemakkelijk in één map bewaren. Wilde je iets regelen, dan pakte je de telefoon met je …

Heeft u interesse of vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier. U kunt ons uiteraard ook bellen.

Godsweerderstraat 12
6041 GH Roermond
+31 (0)475 – 476814
+31 (0)6 206 049 63
info@atlantis-vrs.nl